Reference

Z Multipor toplotno izolacijskimi ploščami smo tako v svetu (predvsem v Evropi), kot tudi v Sloveniji, toplotno izolirali že vrsto različnih objektov. Multipor plošče uporabljajo izvajalci in investitorji tako za manjše prenove kot za objekte velikih razsežnosti.

Dejstvo je, da investitorji in stroka vse bolj cenijo materiale, ki so narejeni iz naravnih materialov, imajo minimalen vpliv na naše okolje ter so trajni. Multipor se ob tem dokazuje tudi z drugimi lastnostmi, ki so pomembne pri posameznih vrstah prenove. Odličen je na področju požarne odpornosti, ker ne gori. Vgradnja je enostavna, ščiti pred glivami in plesnimi, je paropropusten, hidrofoben (ne vpija vode), tlačne trden in oblikovno stabilen (se ne krči)…

Še posebej radi ga uporabljajo izvajalci, kajti delo z njim je enostavnejše, hitrejše, bolj ergonomično in zdravju prijazno, ker ne vsebuje vlaken, ki bi dražila dihala. Vsak, ki ima izkušnje z vgradnjo Multipor plošč, brez zadržkov spodbuja njihovo uporabo in hkrati širi dober glas o njemu med svojimi kolegi in investitorji.

O široki uporabi Multipor plošč pričajo številne reference: