Naše zgodbe

Iška - enodružinska stanovanjska hiša

Iška

Predstavljamo vam Iško, prvo izmed treh novih hiš, ki jih bomo v naslednjih tednih razkrili javnosti. Iška obsega več kot 107 m2, ima 2 nadstropji in veliko steklenih površin za maksimalni izkoristek dnevne svetlobe.

 

Projektant objekta Ignac Primožič, univ.dipl.inž.arh., ZAPS A-1130 je o njej povedal tole:
"Enodružinska stanovanjska hiša je zasnovana modularno v modulu dunajskega čevlja (M=31,6 cm), enostavno vsesplošno racionalno pa tudi funkcionalno in fleksibilno. Normativno je primerna za širše področje osrednje Slovenije, Gorenjske in slovenske Koroške. Oblikovno je likovno izčiščena in zaradi mobilnega fasadnega plašča v obliki (smučnih panelov), ki zapirajo večje steklene površine, mnogoobrazna. Skratka vedno znova pripoveduje novo zgodbo, zgodbo življenja, ki je v tej hiši preprosto DOM. Dom, ki si ga skupaj želimo in Dom, ki nam ga predstavljena hiša ponuja in v vsem omogoči."

Nove hiše, med katerimi bo tudi Iška, vključno z novim katalogom hiš, ki je v pripravi, bodo v kratkem aktivne tudi na naši spletni strani ytonghisa.si, kjer si lahko pogledate naše dosedanje projekte. V primeru, da imate vprašanja ali vas zanimajo podrobnejše informacije o hiši Iška pa nas lahko kontaktirate tukaj: http://www.ytonghisa.si/si/gradbeni-vodic/vprasajte