Naše zgodbe

Dan odprtih vrat v Vodicah

Leto je okoli in zopet vas z veseljem vabimo na DAN ODPRTIH VRAT tik na mejo med Gorenjsko in Osrednjeslovensko regijo – v Vodice. Na ogled bo tipska hiša TINA, ki je v celoti zgrajena z Ytong gradbenim sistemom. Prijetna družinska hiša, ki so jo zasnovali v podjetju INGRA Stanislav Klemenčič s.p., je trenutno zgrajena do 3. podaljšanje gradbene faze in na svojih 143 m² ponuja veliko prostora za celotno družino.

Dan odprtih vrat je namenjen vsem bodočim graditeljem, ki si želijo pridobiti čim več informacij o nakupu in sami gradnji hiše z Ytongom, ki poleg odlične toplotne izolativnost in hitre izgradnje zagotavlja tudi ugodno bivalno klimo. Svoje izkušnje in nasvete bodo z vami delili tako investitorji kot Ytong gradbeni strokovnjaki, ki vam bodo na voljo za vsa vaša vprašanja.

POMEMBNO OBVESTILO: po trenutno veljavnem odloku ni omejitve zbiranja do določenega števila oseb, je pa potrebno zagotoviti minimalno varnostno razdaljo med ljudmi in upoštevati higienska priporočila NIJZ. Dogodek DAN ODPRTIH VRAT ne poteka v zaprtem prostoru, vse obiskovalce pa pozivamo, da na dogodku držijo predpisano varnostno razdaljo 1,5 m oz. uporabljajo zaščitno masko. PRIJAVA NA DOGODEK JE OBVEZNA

 

IZKUŠNJA IZ PRVE ROKE

Ob ogledu Ytong hiše se boste lahko pogovorili z investitorjem in projektantom (avtorjem) tipske hiše, za vsa vprašanja pa vam bodo na voljo tudi naši prodajni svetovalci in gradbeni strokovnjaki. Udeležba je brezplačna. Vsakega gosta čaka prigrizek in darilo. Toplo vabljeni!

Dostop do lokacije (parkirnega prostora) si lahko ogledate preko Google zemljevida.