Naše zgodbe

Dan odprtih vrat Celje - hiša Metka

Z veseljem vas ponovno vabimo na DAN ODPRTIH VRAT v Škofjo vas pri Celju. Na ogled bo tipska hiša Metka (projekt: INGRA, Stanislav Klemenčič), ki je v celoti zgrajena z Ytong gradbenim sistemom. Hiša Metka na kvadraturi 90 m² v eni etaži in s funkcionalno raporeditvijo prostorov nudi dovolj udobja za družino ali par. Če nameravate graditi ali pa se še odločate glede gradnje z Ytong materialom, bo to edinstvena priložnost, da izveste vse informacije, ki vam bodo pomagale pri odločitvi ali pričetku gradnje.

POMEMBNO OBVESTILO: po trenutno veljavnem odloku ni omejitve zbiranja do določenega števila oseb, je potrebno zagotoviti minimalno varnostno razdaljo med ljudmi in upoštevati higienska priporočila NIJZ. Dogodek DAN ODPRTIH VRAT ne poteka v zaprtem prostoru, vse obiskovalce pa pozivamo, da na dogodku držijo predpisano varnostno razdaljo 1,5 m oz. uporabljajo zaščitno masko. PRIJAVA NA DOGODEK JE OBVEZNA.

IZKUŠNJA IZ PRVE ROKE

Ob ogledu Ytong hiše se boste lahko pogovorili z investitorjem in projektantom (avtorjem) tipske hiše, za vsa vprašanja pa vam bodo na voljo tudi naši prodajni svetovalci in gradbeni strokovnjaki. Udeležba je brezplačna. Vsakega gosta čaka prigrizek in darilo.

Toplo vabljeni!

Dogodek ne poteka v zaprtem prostoru. Obiskovalce prosimo, da se držijo priporočil NIJZ. V primeru poslabšanja epidemioloških razmer ali zelo slabe vremenske napovedi bomo dogodek odpovedali.

 

Google zemljevid