Naše zgodbe

Brezplačno strokovno izobraževanje YTONG za izvajalce gradbenih del

VABILO NA IZOBRAŽEVANJE
 

Edinstvena priložnost za vse izvajalce gradbenih del!
Vabimo vas, da se nam pridružite na brezplačnem izobraževanju, ki ga samo za vas organiziramo v prostorih našega podjetja v Kisovcu.
Brezplačno strokovno izobraževanje je namenjeno vsem izvajalcem gradbenih del, delovodjam, vodjam gradbišč ali projektov ter drugim mojstrom, ki želijo poglobiti svoje znanje o gradnji z izdelki Ytong.
 
Podrobno vas bomo seznanili z gradbenimi materiali iz porobetona in postopki gradnje, vsak udeleženec pa bo ob koncu predavanj prejel tudi potrdilo o opravljenem izobraževanju.

V teoretičnem delu vam bomo na kratko predstavili prednosti gradbenega materiala Ytong, izpostavili novost v gradnji zunanjih zidov s termobloki Ytong Termo Premium in silikatnimi zidaki Silka, spoznali pa boste tudi nekaj pomembnih trendov, ki jih narekujejo smernice sodobne gradnje. 
 
V praktičnem delu boste podrobneje spoznali možnosti in postopke gradnje z izdelki Ytong, ki vam jih bo predstavil YTONG inštruktor.

Izobraževanje bo potekalo v naših prostorih v Kisovcu.
Na voljo sta dva termina:
Torek, 12. februar in
četrtek, 14. februar 2019
od 9h do 13h.
 
Po predavanjih se bomo okrepčali s kosilom v bližnji restavraciji.

Prijave na izobraževanje sprejemamo na telefon 080 18 22
ali elektronski naslov helena.dolsina@xella.com. Zadnje prijave so mogoče dva dni pred pričetkom izobraževanja.
 
Za praktično predstavitev vas prosimo, da imate s seboj obvezno zaščitno opremo (zaščitno čelado, odsevni telovnik in primerno obutev).
 
Z veseljem vas pričakujemo!
Vaša YTONG ekipa