Naše zgodbe

Božična nagradna igra 2017

Sodelujte v naši božični nagradni akciji Ytongova kreativa in osvojite savnanje v Rimskih termah
… Iz kuhinje že diši po sveže pečenih piškotih in toplem čaju, domovi in ulice pa so praznično okrašeni. Spet smo zakorakali v najbolj čaroben mesec v letu – december – ki prinaša nasmejane in razigrane obraze, tople objeme in stiske rok, polno pričakovanj in presenečenj ter čarobnih iskric v očeh naših najmlajših …

Praznični december ni pustil ravnodušnih niti nas, zato smo se odločili, da organiziramo božično nagradno igro in nekomu izmed vas polepšamo te praznične dni s savnanjem v Rimskih termah, v katerih vas bodo razvajali kot rimske bogove. Vse, kar morate storiti, je, da nam na naši Facebook strani Ytong Slovenija v komentar pripnete fotografijo svojega izdelka, izdelanega iz Ytongovega gradbenega materiala. Mi pa bomo izžrebali srečnega nagrajenca ter mu podarili kupon za savnanje za dve osebi v Rimskih termah.

Naš gradbeni material je preprost za obdelavo, zato ga lahko uporabimo v različne namene – domišljija pri ustvarjanju nima meja … Z njim lahko gradimo mogočne objekte, s predelnimi stenami iz Ytonga lahko preprosto in hitro pregradimo prostore, uporabimo ga lahko za gradnjo kaminov in izdelavo kuhinjskega pohištva, v kopalnici pa je pravzaprav nepogrešljiv element … Iz njega pa lahko prav tako izdelamo različne dekorativne izdelke, ki popestrijo naš dom in mu dajo edinstven pečat.

Božično drevo, kamini, kopalniška oprema, kuhinjske police, korita za rože, mogoče celo božične jasli in okraski, umetniški kipi … Komaj že čakamo, da vidimo vaše kreativne izdelke!

Kliknite tukaj in sodelujte!

Nagradna igra traja od 6. do 20. 12. 2017.

Dodatna pravila in splošne pogoje nagradne igre najdete na naši Facebook strani.