Naše zgodbe

Vabilo na izobraževanje

Ytong strop

Prepričani smo, da ste že slišali za YTONG STROP. Verjamemo tudi, da ste odlično usposobljeni za vgradnjo drugih sistemov za izvedbo medetažnih in strešnih nosilnih konstrukcij. Zato predlagamo, da svoje znanje razširite in postanete strokovnjak tudi za vgradnjo polmontažnega sistema Ytong strop.

Za vas smo pripravili delavnico, na kateri vam bomo poleg gradnje z Ytong zidaki detajlneje predstavili še lastnosti Ytong stropa in s pomočjo praktične predstavitve tudi način njegove vgradnje.  Vsekakor želimo imeti na razpolago kakovostne izvajalce, ki jih bomo lahko priporočali našim kupcem. Vsak udeleženec bo prejel dokazilo o udeležbi na izobraževanju!
Pridružite se nam torej na povsem brezplačnem izobraževanju, ki bo v predavalnici v našem podjetju, v Kisovcu v Zasavju,


v  sredo 10. februarja ali  četrtek 11. februarja 2016 od 9. do 13. ure

Naporno dopoldne bomo zaključili s kosilom v bližnji restavraciji!


Izberite termin, ki vam najbolj ustreza in se prijavite Heleni Dolšina na telefon 080 18 22 ali na elektronski naslov helena.dolsina@xella.com. Zaradi omejenega števila prijav in enostavnejše organizacije vas prosimo, da se prijavite do  9.2.2016 za prvi ali drugi razpisani termin.

 

Z veseljem vas pričakujemo!