Naše zgodbe

Vabljeni na dneve odprtih vrat!

Spet je tu pomlad in z njo naši dnevi odprtih vrat, ki jih pripravljamo pri zasebnih investitorjih. Preverite lokacije in se udeležite zanimivih in koristnih srečanj vsi, ki razmišljate o gradnji svoje hiše. Iz prve roke boste izvedeli, zakaj in kako izbrati Ytong.

Beltinci - četrtek, 8. maj 2014, od 15. ure dalje   
   
Pridružite se nam pri družini Škrget v Beltincih. Ogledali si boste tipsko Ytong hišo Julija, ki je zgrajena z Ytong termoblokom 40 in Ytong stropom nad mansardo. Za vas bomo pripravili praktičen prikaz:
  • izvedbe fasade z Multipor toplotno izolacijskimi ploščami,
  • natančen prikaz Ytong stropa
  • in gradnjo predelne stene z zidnimi ploščami Ytong.

Dostop – lokacija objekta: Travniška ulica bb, 9231 Beltinci; objekt se nahaja v centru Beltinc. Iz smeri Murske Sobote se peljete po Panonski ulici in za kmetijsko zadrugo Sloga zavijete desno, potem sledite Ytong kažipotom. Pogovorili se boste z investitorjem, na voljo vam bodo tudi naši svetovalci. Udeležba je seveda brezplačna. Vsakega gosta čaka darilo! 

Za dodatne informacije se obrnite na: Vita Pajka, telefon 041 608 001, e-naslov:  vito.pajek@xella.com  

Lukovica - torek, 13. maj 2014, od 15. ure dalje  

 

Pridružite se nam pri družini Semen v Lukovici. Ogledali si boste Ytong hišo, zgrajeno z Ytong zidnim blokom 30. Za vas bomo pripravili praktičen prikaz:
  • izvedbe fasade z Multipor toplotno izolacijskimi ploščami debeline 12,5 cm,
  • prikaz Ytong stropa
  • in gradnjo predelne stene z zidnimi ploščami Ytong.

Dostop – lokacija objekta: na AC Ljubljana-Trojane izberite izvoz Lukovica, nato v križišču zavijte desno proti Trojanam. V prvem križišču zavijte levo in sledite Ytong kažipotom, ki vas bodo pripeljali do hiše. Pogovorili se boste z investitorjem, na voljo vam bodo tudi naši svetovalci. Udeležba je seveda brezplačna. Vsakega gosta čaka darilo. Za dodatne informacije se obrnite na: Majo Kostanjevič, telefon 041 892 752, e-naslov:  maja.kostanjevic@xella.com 

 

Vljudno vabljeni!