Naše zgodbe

Poletna akcija Ytong Multipor v polnem teku

V maju se je v vseh trgovskih centrih in prodajalnah, kjer so na voljo izdelki našega podjetja Xella Slovenija, začela velika poletna akcija, ki prinaša 15-% popust ob nakupu toplotnoizolacijskih plošč Ytong Multipor.

Akcija, ki traja do konca septembra, prinaša 15-% popust na izolacijske plošče Ytong Multipor, namenjene izdelavi vrhunskih toplotnoizolacijskih fasad za individualne hiše, in dodaten popust na celoten sistem proizvajalcev Röfix (5 % )in Baumit (3 %).

Akcija je zasnovana na pošiljanju direktne pošte – v elektronski in tiskani obliki, ter akcijskih kuponih, ki se nahajajo znotraj prodajnih letakov posameznega trgovskega centra ali prodajalne.

Za popust morajo kupci na blagajni povedati GESLO, ki se skriva v direktni pošti, ali pa predložiti izrezan kupon iz prodajnega letaka. Geslo in kupon sta prenosljiva, zato ju lahko prejemnik direktne pošte ali letaka preda komurkoli – sorodnikom, prijateljem in znancem.

Če tudi vi razmišljate o gradnji hiše, prenovi ali dodatni izolaciji fasade, nam pišite na elektronski naslov helena.dolsina@xella.com in poslali vam bomo geslo za uveljavljanje popustov.

Zakaj izbrati Ytong Mulitpor? Zato.