Naše zgodbe

Nagrajeni gumijasti škornji YTONG

skornji-ytong

Gumijasti škornji blagovne znamke YTONG so s svojo dovršeno obliko in kakovostjo osvojili prestižno mednarodno oblikovalsko nagrado »red dot design«, in sicer v kategoriji oblikovanja izdelkov 2012.

Gumijasti škornji YTONG, ki jih je zasnovala skupina študentov hamburške akademije za modo in oblikovanje, so strokovno žirijo prepričali z eleganco, slogom, kakovostnim oblikovanjem in s svojimi neprimerljivimi prednostmi, kot so udobje, zračnost in primernost nošenja v vsakem vremenu. Skupina 30 članov žirije je izdelek izbrala med 4.515 prijavljenimi s celega sveta.

 

Ta mednarodno priznana nagrada je obenem tudi znak kakovosti, ki bo svečano podeljena 2. julija letos na gala prireditvi Red dot v Essnu. Dogodka se navadno udeleži več kot tisoč gostov s celega sveta, povezanih z oblikovanjem, industrijo, politiko in seveda mediji.

 

Gumijasti škornji blagovne znamke YTONG bodo v okviru prireditve od 3. do 29. julija razstavljeni na največji stalni razstavi sodobnega oblikovanja na svetu, v nekdanji industrijski kotlovnici Zollverein, kjer bodo skupaj z drugimi 1.500 izdelki pričali o najsodobnejših svetovnih oblikovalskih trendih. Obiskovalci razstave so povabljeni, da vse razstavljene izdelke tudi preizkusijo. Če boste tam, boste škornje lahko obuli. Vsi, ki jih pot to poletje na bo zanesla v Essen, pa lahko svoj par gumijastih škornjev kupijo v spletni trgovini YTONG in se »na svojih nogah« prepričajo, kaj dandanes velja za najsodobnejšo delovno obutev.