Naše zgodbe

Razpis za najmlajše "Nariši svojo hišico"

Do 19. 12. 2011 sprejemamo risbice vaših malčkov, starih do vključno 6 let. Pošljite jih in sodelujte v nagradnem žrebanju.

Otroci, primite za barvice in narišite hišico. Sodelujte v našem likovnem razpisu za najmlajše NARIŠI SVOJO HIŠICO. Naj bo mala ali velika, iz sanj spletena ali kamnita … da bo le vaša in bo narisana z barvami na listu formata A4.


Dragi starši, pošljite risbico svojega otroka na naš naslov:


XELLA porobeton SI d.o.o.
Loke pri Zagorju 64
1412 Kisovec

 

Če imate možnost, lahko pošljete tudi risbico v digitalni obliki, v formatu JPG (širina 1000 pik) na naš elektronski naslov: natasa.tavcar@xella.com

 

V risarskem natečaju Nariši svojo hišico lahko sodelujejo vsi malčki, stari do vključno 6 let. Starše prosimo, da risbico svojega otroka opremijo s podatki (naslov, ime in starost otroka). Lahko pripišete tudi kratek opis k risbici, ki vam ga ob risanju morda posreduje vaš otrok. Risbice bomo sprejemali do 19. 12. 2011.

 

Vse risbice bomo objavljali na naši spletni strani ter jih opremili z imenom in starostjo otroka. Po zaključku razpisa bomo decembra izžrebali deset malih umetnikov in jih obdarili z igračo.

 

Pokukajte v GALERIJO, kjer je objavljenih že VELIKO risbic. In vse so čudovite.

 

Igralni komplet, s katerim bo z malo sreče tudi vaš otrok lahko sezidal svojo pravljično hišico iz peska ali snega.