Multipor

Renovacija stavbe Akademije za gledališče

Letos je bila končana popolna renovacija stavbe Akademije za gledališče, radio, film in televizijo Univerze v Ljubljani. Novogradnja, ki je potekala po navodilih Zavoda za kulturno dediščino, je s toplotno izolacijo Multipor ohranila zunanji izgled fasade prvotnega objekta. Multipor plošče za izvedbo kontaktne fasade so dimenzijsko stabilne in trajne ter primerne za oblikovanje različnih detajlov.

Dodatna toplotna zaščita objektov z zunanje strani

Vrtec Destrnik - Multipor

Ostale stavbe - Multipor

Dodatna toplotna zaščita na notranji strani

Dodatna toplotna zaščita stropov, kleti in garaž

Ostalo

Multipor - estetsko odlična izvedba

Fasada, torej zaključena toplotna izolacija stavbe je povsem ravna (ni valovita oz. zgubana), kajti Multipor toplotno-izolacijske plošče so kompaktne in masivne, zato se ne posedajo in ne spreminjajo oblike kljub velikim nihanjem temperature v okolju (močno sonce poleti, mraz pozimi). Površina fasade je tako ravna, brez valov in gub, ki so značilne pri izvedbi fasad s konkurenčnimi materiali in so izrazito vidne, kadar svetloba osvetli fasado pod določenim kotom.

Fasada s toplotnoizolacijskimi ploščami Multipor ne bo lepa le takoj po vgradnji, temveč bo ostala takšna vsa leta uporabe. Zaradi vremenskih vplivov boste morda morali vmes kdaj osvežiti barvo, to pa bo tudi vse.

GARANCIJA ZA KAKOVOST VAŠE HIŠE:

Multipor bo ščitil vašo hišo pred ohlajevanjem in pregrevanjem ter v teku let ne bo izgubil svojih odličnih lastnosti. Obdržal bo isto toplotno izolativnost, še vedno bo naraven in masiven in obdržal bo estetsko dovršeno obliko.

Primeri fasad narejenih z drugimi materiali - opazite razliko?