Dodatna toplotna zaščita objektov na zunanji strani

Vrtec v Notranjih Goricah

Prvi objekt, v katerem so že vgrajeni Silka silikatni zidaki je vrtec v Notranjih Goricah. V vrtcu so pravzaprav načrtovani vsi naši materiali in to tako, da so maksimalno izkoriščene njihove najboljše lastnosti.

Ytong je vgrajen v zunanje zidove in predelne stene, Multipor služi kot masiven in negorljiv toplotnoizolacijski ovoj vrtca, Silka pa je umeščena v zidove, kjer je potrebno čim bolj zmanjšati prehod zvoka. To pa so notranji zidovi med igralnicami ter zidovi med igralnicami in hodniki.

Naša paleta izdelkov je torej optimalno zadostila vsem visokim kriterijem za gradnjo tako pomembnega objekta kot je vrtec. Vse iz ene roke, na kar smo zelo ponosni.

Zgodaj spomladi 2018 so zgradili osnovno konstrukcijo z Ytong in Silka zidaki, namestili streho in vgradili stavbno pohištvo. Toplejši dnevi na začetku aprila so končno omogočili tudi izvedbo fasade, za katero so uporabili Multipor toplotno-izolacijske plošče. Preko poletja so na objektu izvajali zaključna dela, urejali okolico in seveda poskrbeli za opremo.

Vrtec je bil konec avgusta 2018 predan v uporabo.

Stolpnica v Zagorju

Vrtec Tinkara

Vrtec Smrkci, Zagorje

Občina Miren

Osnovna šola Tržišče

Osnovna šola Prebold

Hiša družine Oman, Naklo

Muzej Kisovec

Lidl Rudnik

Hiša v Žireh

Hiša v Prestranku

Hiša družine Rode, Radomlje

Dom starejših Juršinci